Automatyczna nadziewarka do pączków
W naszej ofercie znajdziesz dwa rodzaje nadziewarek: automatyczne i ręczne.
Automatyczna to nasz najpopularniejszy produkt, przydatny nie tylko na Tłusty Czwartek. Tego typu nadziewarka znacząco przyspiesza proces nadziewania, wprowadzając spore oszczędności czasowe. Jest niezwykle prosta w obsłudze i wyposażona w czujnik, który uruchamia nadziewarkę automatycznie po przyłożeniu, na przykład pączka.
Nadziewarkę automatyczną można dowolnie zaprogramować, określając czas podawania nadzienia, a także jego dawkę w gramach. Wykonana jest ze stali nierdzewnej i spełnia wszelkie wymogi norm CE. Zbudowana jest z pompy, leja cylindrycznego z pokrywą i dociskiem, który umożliwia wypełnianie pączków czy rurek lekkim nadzieniem, jak choćby bitą śmietaną. Posiada kilka igieł wykonanych także ze stali nierdzewnej:
- do nadziewania pączków, zagięta 90 st.
- do nadziewania pączków, prosta
- do nadziewania rogali, 4 wyjścia
- do nadziewania rurek, dł. 127 mm
- do dozowania, zagięta 45 st.
- prosta podwójna, 2 wyjścia
- prosta potrójna, 3 wyjścia
Jej obsługa jest niezwykle prosta i z pewnością pozwoli zaoszczędzić mnóstwo czasu przy dużej produkcji pączków, nie tylko na Tłusty Czwartek, ale także w każdej pączkarni, cukierni, czy restauracji oferującej nadziewane słodkości.
Zobacz, jakie to proste:
Ręczna nadziewarka do pączków
Ręczne nadziewarki Magorex występują w trzech wersjach:
- na pojemniku,
- na misce,
- wersje boczne
Chcesz poznać wszystkie jej możliwości? Skontaktuj się z naszym działem handlowym →
Smażalnik do pączków
Jeśli standardowe rozwiązania to dla Ciebie za mało oferujemy także produkcję smażalników do pączków na zamówienie. Sam dobierzesz wymiary i udogodnienia, które pozwolą Ci prowadzić swój biznes najbardziej efektywnie.
Szukasz innych rozwiązań optymalizacji produkcji? Poznaj nowoczesną linię do produkcji kanapek, sałatek i gotowych dań →
Podgrzewacz do czekolady, lukru czy masła
Czekoladowe polewy szybko, wydajnie i przyjemnie? Podgrzewacz do czekolady Magorex pracuje w zakresie temperatury od 20 do 60 st. C. Urządzenie podgrzewa komorę, w której znajduje się pojemnik GN (jeden lub dwa). Działa od dołu oraz po bokach. W ten innowacyjny sposób czekolada podgrzewa się dużo szybciej i efektywniej.
Podgrzewacz posiada także czujniki informujące o temperaturze czekolady. Jednostka grzewcza wyłącza się w chwili, gdy czekolada zostanie podgrzana do ustawionej wcześniej temperatury.
Urządzenie ma uniwersalne zastosowanie. Może być używane do podgrzewania masła czekoladowego, a także do roztapiania takich produktów, jak lukier czy masło.
Ułatwianie pracy przez automatyzację to nasza specjalność
Nowoczesne czasy wymagają nowoczesnych urządzeń. Coraz więcej cukierników do produkcji nadziewanych czy przekładanych wypieków używa naszych rozwiązań.
Ich zalety? Znacząco oszczędzają czas, optymalizują i uprzyjemniają pracę, są łatwe w obsłudze i czyszczeniu. Stworzyliśmy kilka rozwiązań, które usprawniają produkcję zarówno w małych zakładach, jak i tych większych, które cieszą się niesłabnącą popularnością.
Sprawdź dlaczego.
Zalety współpracy z Magorex
Dlaczego warto skorzystać z naszych rozwiązań? Jesteśmy producentem, a to oznacza, że możemy dostosować urządzenia pod indywidualne potrzeby naszych klientów. Oferujemy gwarancję oraz serwis, a także szybki dostęp do części zamiennych. A po latach użytkowania także regenerację naszego sprzętu. Działamy na rynku z powodzeniem ponad 30 lat i mamy wielu długoletnich, zaprzyjaźnionych partnerów biznesowych.
Poza dbałością o detale i wciąż udoskonalane modele nasze produkty:
- W całości powstają w naszym parku maszynowym – tworzymy projekt, wykonujemy go i testujemy. Upewniamy się, że spełniają wszelkie wymogi i standardy.
- Są zgodne z normami CE i wykonane z wysokiej jakości materiałów o udokumentowanym pochodzeniu, które gwarantują trwałość na lata.
- Podlegają gwarancji, opiece posprzedażowej i serwisowi.
- Są wydajne i ergonomiczne – tworzymy je w oparciu o naszą wiedzę i doświadczenie oraz sugestie naszych wieloletnich klientów.
Przeczytaj więcej o regeneracji sprzętu Magorex →