Małe rodzinne piekarnie to miejsca, w których pieczywo powstaje z prawdziwej pasji, a maszyny mają tylko ułatwiać piekarzom pracę. Takie miejsca mają swoje indywidualne potrzeby, które staramy się zaspokajać. Zobacz, jak pracujemy z piekarniami rzemieślniczymi.
Stale ulepszamy nasz park maszyn. Zależy nam na udoskonalaniu produkowanego sprzęt i poszerzaniu naszych możliwości. Jaki zmiany chcemy wprowadzić do naszego zakładu w 2021 roku? Przeczytaj wywiad z naszym dyrektorem zakładu, Jarosławem Mierzwińskim.
Rok 2020 był wyzwaniem dla każdej branży. Jakie trudności i szanse czekają branże piekarniczą i cukierniczą w 2021 roku? O tym, co nas czeka, opowiada jeden z naszych doradców handlowych.
Rok 2020 był wyzwaniem dla prawie każdej branży. Jak wyglądała nasza praca w czasie pandemii i jakie mamy plany na 2021 rok?
Od lat tworzymy sprzęt dla piekarni i cukierni. Dzięki temu wypracowaliśmy kilka rozwiązań, które wykorzystujemy na co dzień. Ważnym elementem procesu jest także materiał, z którego powstaje nasz asortyment. Jakich tworzyw używamy?
Automatyczna nadziewarka do pączków to jeden z naszych flagowych produktów. Od lat pracujemy nad jej udoskonaleniem tak, by jak najlepiej służyła naszym klientom.
Potrzeby piekarni różnią się w zależności od jej rozmiaru i rodzaju zamówień. W jaki sposób współpracujemy z piekarniami przemysłowymi i co możemy im zaoferować?